Hizmetlerimiz
3D Baskı Hizmeti
ArtıBoyut’un tecrübeli mühendislik ekibi, FDM teknolojisine sahip gelişmiş ArtıBoyut 3D yazıcı kullanarak size hızlı ve kaliteli 3D baskı hizmeti vermektedir. 3D baskı hizmetimizden yararlanmak için, 3D modelinizi .STL, .IGES, .STP veya .OBJ dosya uzantısıyla kaydedin ve bize gönderin. Uygun malzemeyi ve kaliteyi sizin için seçip üretelim. Detaylı bilgi 3D Baskı Hizmeti sayfamızda.
3D Tarama Hizmeti
Ürün, değerli eşya veya sizlerin dijital modellerini hızlı ve kolay bir şekilde 3D stüdyomuzda dijital ortama birebir ölçülerde aktarabiliriz. Dilerseniz bu dijital modellerinizi, 3D çıktı almak için de kullanabilirsiniz. Bu yeni teknolojiyi siz de denemek ister misiniz? Bu konuyla ilgili fazla bilgiye 3D Tarama Hizmeti sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
3D Tasarım Hizmeti
Endüstri, mimari, savunma ve uzay gibi alanlardaki projeleriniz için üç boyutlu modelleme ve tersine mühendislik hizmeti vermekteyiz. Bir parçanızın 3D modelini veya fikir aşamasındaki projelerinizi ArtıBoyut tasarım ekibi ile bilgisayar ortamına aktarabilirsiniz. ArtıBoyut'un 3D baskı hizmeti ile bu tasarımın hızlı prototiplemesini yaptırmak veya son ürün olarak imalat hizmetimizden yararlanmak için 3D Tasarım Hizmeti sayfamıza göz atın.
Maket Üretim Hizmeti
İstediğiniz ölçeklerde maketlerinizi ArtıBoyut tasarım ve üretim ekibi ile hayata geçirebilirsiniz! Bilgisayarınızda bulunan gerçek boyutlardaki 3D modellerinizi dilediğiniz boyutlarda orantılı bir şekilde küçülterek ArtıBoyut 3D Printer kullanarak maketlerinizi üretmekteyiz. Tek yapmanız gereken maketini yaptırmak istediğiniz modeli bizlere göndermeniz. Daha fazla bilgi için Maket Üretim Hizmeti sayfamızı inceleyiniz.
3D Yazıcı Akademi ve 3D Yazıcı Atölye
3D modelleme ve 3D baskı alma ile ilgili atölye çalışmaları yapıyoruz. 3D yazıcılarla daha yakından tanışabileceğiniz ve hatta kullanabileceğiniz bu atölye çalışmaları ile sizler de 3D yazıcılar konusunda bilgi sahibi olabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Atölyelerimizi dilediğiniz bir yerde/mekanda yapabiliriz. Bilgi için tıklayınız: ArtıBoyut Akademi ve Atölye
Talaşlı İmalat Hizmeti
Talaşlı imalat ile az sayıda parça ürettirebileceğiniz sanayide bir yer bulamadınız mı? ArtıBoyut Garaj’da istediğiniz ürünü ürettirebilirsiniz. Talaşlı İmalat Hizmeti konusunda uzman ve deneyimli ArtıBoyut üretim ekibiyle ve işbirliği yaptığımız firmalarla sizlere en iyi hizmeti en kısa zamanda sunmaktayız.
3D Yazıcı - Basım Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
CAD programlarında tasarladığınız bir modeli üç boyutlu yazıcınızda üretebilmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı konular bulunmaktadır. 3D yazıcılar, istediğiniz hemen hemen her modeli gerçeğe yakın bir şekilde üretmek için geliştirilmiştir. Ancak bu gerçeklik; yapılan tasarıma, kullanılan malzemeye bağlıdır ve üretim için girilen detaylı ayarlar ile mümkündür. Bu konulardaki detaylı bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.
3D Yazıcı Filament Özellikleri
Sizlere üç boyutlu yazıcı filament çeşitlerini ve bunların özelliklerini tanıtmakla birlikte, "filament nedir?" sorusunun cevabını veriyoruz. Bu yazımızda, başlıca filament türleri olan ABS, PLA, PETG, antibakteriyel filament, tahta, ağaç kabuğu, bambu, bronz, pirinç, bakır katkılı filamentler; esnek PLA, şeffaf filament, karbon filament, HIPS ve PVA filamenterlnin özelliklerini okuyacaksınız.
Okullarda 3 Boyutlu Yazıcı Kullanımı
3D yazıcı öğrenim çağındaki, meraklı ve hayal gücü sınırsız çocuklarımız için fikirlerini sonuca dönüştürmeye yarayan bir araçtır. 3D yazıcılar okullara girdikten sonra öğrencilerin fiziksel, zihinsel, mesleki ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktadır. 3 boyutlu görseller sayesinde, öğrenciler tarafından anlaşılması güç olan konuların anlatılması kolaylaşır.
3D Printer Filamentlerini Saklama Koşulları
Havadaki nemin 3D Printer filamentlerinizi ve 3D baskılarınızı etkilediğini biliyor muydunuz? Filamentlerinizin nemden nasıl etkilendiğini bu yazımızda öğreneceksiniz. FDM 3D Printer için kullanılan tüm plastikler polimerdir, termoplastikler dahil. Polimer bilimi geniş ve karmaşık bir alandır, ancak bir polimerin ne olduğunu anlamak oldukça kolaydır. Polimer, çok sayıda yinelenen monomerden oluşan bir malzemedir. Bu terimler yerine PVC dersek size daha tanıdık geleceğine eminiz.
3D Yazıcı (3D Printer) Nasıl Çalışır? - Katmanlı Üretim Yöntemleri
Eklemeli imalat (Additive Manufacturing) olarak tanımlanan üretim metodu, üretilmek istenen parçanın CAD (Bilgisayar Destekli Tasarım) modelinin sisteme tanımlanması ile malzemelerin birleştirilmesi ya da kademe kademe eklenmesi ile gerçekleştirilir. Katmanlı üretim denildiğinde akla RP (Rapid Prototyping - Hızlı Prototipleme) ve RM (Rapid Manufacturing - Hızlı Üretim) gelir. Bu üretim metotlarında amaç hızlı bir şekilde teslim edilmesi planlanan parçaların üretimi ve geometrisine dair bilgi edinecek bir prototip hazırlamaktır.
3D Modellemede Dikkat Edilmesi Gerekenler
3D modelleme, tasarım programları ile üç boyutlu objenizin bilgisayar ortamında matematiksel olarak temsil edilmesidir. Modellemede, satın aldığınız üç boyutlu yazıcımızda basım yapmak veya bizlerden 3D baskı hizmeti almak istediğinizde dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. "3D modelleri hazır olarak nereden bulabilirim?", "Kendi tasarımlarımı nasıl hayata geçirebilirim?", "3D yazıcımda modellerimi sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde nasıl üretebilirim?" gibi sorularınızı cevapladığımız yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.
Teknolojinin gelişim ve değişim hızına ayak uydurmaya çalıştığımız günümüzde ülke olarak yeni teknolojinin üretiminde pay sahibi olmanın çabası içerisindeyiz. İnovasyon kültürü köklü bir eğitim ve disiplin gerektirmektedir. Bu sebeple yazılım, robotik, malzeme, ürün geliştirme gibi temel konuların ilk ve orta öğretimin müfredatına dahil edilmesinin stratejik bir konu olduğu inkâr edilemez....
Teknolojinin gelişim ve değişim hızına ayak uydurmaya çalıştığımız günümüzde ülke olarak yeni teknolojinin üretiminde pay sahibi olmanın çabası içerisindeyiz. İnovasyon kültürü köklü bir eğitim ve disiplin gerektirmektedir...

3D Printer Sektöründe 2017’yi Geride Bırakırken
Belki klasik bir söz, ama zaman gerçekten hızla geçiyor… 3D Printer sektöründe 2017 yılı da bu kurala uyarak, yoğun iş temposu içinde hızla geride kalıyor. Türkiye'nin yerli 3D yazıcı markası ArtıBoyut olarak, Aralık ayının bu son günlerinde sizinle 2017 yılı değerlendirmemizi ve 2018 için planlarımızı paylaşıyoruz. 2017’nin oldukça yoğun ve bir o kadar da verimli geçtiğini söyleyebiliriz. Yıl boyunca en büyük odağımız, istikrarlı büyümeye ek olarak, sayısı her geçen gün artan müşterilerimize sunduğumuz çeşitli ürün ve hizmetleri ArtıBoyut kalite standartlarında ulaştırmaktı.
Atayurt Okulları ArtıBoyut'u Tercih Etti
Eskişehir'deki Özel Atayurt Okulları da ArtıBoyut 3D Yazıcıyı tercih etti. Düzenlediğimiz eğitim etkinliğinde okulun öğrencilerine 3D Yazıcı eğitimi vererek onları yüksek teknolojiyle tanıştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulun ilkokul öğrencileri 3D Printer teknolojisiyle tanışmış oldular ve Endüstri 4.0’a hazırlanmaya küçük yaşlardan başlayarak eğitim hayatlarında avantaj elde edenlerden oldular. Özel Atayurt Okulları'na ArtıBoyut'u tercih ettikleri için teşekkür eder, öğrencilerine başarılar dileriz.
Referanslarımız
TAI
TAI
TEI
TEI
ASELSAN
Aselsan
ROKETSAN
Roketsan
Arçelik
Arçelik
Bilkent Üniversitesi
Bilkent Üniversitesi
Gazi Üniversitesi
Gazi Üniversitesi
Ankara Fen Lisesi
Ankara Fen Lisesi
ODTÜ Geliştirme Vakfı
ODTÜ Geliştirme Vakfı
Bilkent Cyberpark
Bilkent Cyberpark
Anova Mühendislik
Anova Mühendislik
Turbotek
Turbotek
Nova Okulları
Nova Okulları
Türkiye Petrolleri
Türkiye Petrolleri
a2labs
a2labs
Teknomer
Teknomer
Kuixo
Kuixo
Hacettepe Üniversitesi - Teknoloji Transfer Merkezi
Hacettepe Üniversitesi - Teknoloji Transfer Merkezi
Hacettepe Üniversitesi - Herkes İçin Kütüphane Projesi
Hacettepe Üniversitesi - Herkes İçin Kütüphane Projesi
Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi
Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi
BKS Cam
BKS Cam
Ankara Büyükşehir Belediyesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi
Une Labs
Une Labs
Hercules Wear
Hercules Wear